lunes, 10 de febrero de 2014

[Edición impresa, febreiro 2014] Analizáronse 100 menús de comida rápida PSEUDOSAUDABLES en 10 localidades | Guia de compra: Marmelada e confeitura | Entrevistas: Doutor Juan José Rodríguez Sendín e Doutora Inmaculada González-Carbajal García

Gestiona o teu suscripción | Entra ao web | Quen somos | Busca no web
EROSKI CONSUMER
Ano XL, época IV, Nº183
Edición impresa febreiro 2014
Dous de cada tres menús de comida rápida analizados teñen deficiencias nutricionais

Analizáronse 100 menús de comida rápida PSEUDOSAUDABLES en 10 localidades: 30 de hamburguesas, 30 de pizzas, 20 de bocadillos e 20 de kebabs


Dous de cada tres menús de comida rápida analizados teñen deficiencias nutricionais >>

entrevista: Doutor Juan José Rodríguez Sendín. Presidente da Organización Médica Colexial de España
Presidente de la Organización Médica Colegial de España
entrevista: Doutora Inmaculada González-Carbajal García. Presidenta da Federación Española de Médicos Homeópatas
Dra. Inmaculada González-Carbajal García. Presidenta de la Federación Española de Médicos Homeópatas
guia de compra
Marmelada e confeitura: froita e azucre, pero con diferenzas Marmelada e confeitura: froita e azucre, pero con diferenzas
Consulta o PDF
Mermelada y confitura: fruta y azúcar, pero con diferencias
  Outros boletíns de EROSKI CONSUMER (sólo en castelán)
Recibes o Boletín de Revista EROSKI CONSUMER porque estás subscrito ó diario do consumidor.
Pódeste dar de baixa cando o desexes en
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es En EROSKI CONSUMER tomámosnos moi en serio a privacidad dos teus datos, aviso legal. © Fundación EROSKI

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog